Felesleges...

2009.10.19. 22:24

Minden gyerek életében az egyik legfontosabb dolog a napi rendszeres étkezés. Ezt ki-ki a maga módján, vagy  az iskolai menzán vagy otthon végzi.

Az otthoni kajálással nincs semmi probléma, hazamész aztán eszel amit látsz.

De mi a helyzet a menzával? Vegyük a dolgokat a legelejéről. Reggel kajálsz, elüldögélsz az iskolában, és várod, hogy újra tömhesd magad. Na , a legtöbb iskolában (már a normálisabbakban) van ebédszünet. Ez a tegyük fel 20 perc arra lett kitalálva, hogy legyen idő arra hogy egyél, és arra hogy beérj az órára. De tényleg ilyen egyszerű lenne? 

Mivan akkor, ha a tanár aki az órára alapból késve érkezik, az óra negyedét osztással, meg ordítással tölti, úgy gondolja, hogy ráhúz még egy kicsit a szünetben is. Ez aztán katasztrófák sorozatát vonja maga után. 


1. Kicsengetéskor vad pakolásba kezdesz aminek az lesz a következménye, hogy
még 2 percet ordít, és ezzel is nő az elvesztegetett percek száma.

2. Sietsz, próbálod magad kituszkolni az embertömegen keresztül, aminek folyamán könnyen gyógyuló sérüléseket szerezhetsz.

3. Mire odaérsz, kb. 120% az esély arra, hogy a sor vége az épóleten kívül van.

4. Megkapod a kajád amit olyan intenzitással fogyasztasz el, hogy annak csúnya következményei lesznek a nap többi folyamán.

5. Persze késve érkezel az órár,ahol vagy szerencséd van és a tanár is késik, vagy repül a késés.

Vegyük újra az 5. pont második tagmondatát a késést. A késésnek 2 fő fajtája van amit a tanárok kiválasztanak maguknak. A normálisabbik beír egy K betűt (gyengébbek kedvéért Késés) és beírja hány percet késtél. 45 perc után igazolatlan. Van az aljasabbik fajta amelyik az esetek 95%-ban 10 percet késik, de ha egyszer időben betolja az arcát és te esetleg késel 2 percet akkor rögtön igazolatlant ad (szerintem csakis puszta kibaszásból vagy lustaságból).

Mindent egybevetve a sok felesleges pofázás helyet, a tanár inkább a tananyaggal törődjön, mert ha nem így tesz könnyen elbaszhatja az egész napod.

Posted by F0k4

Szerző: F0k4

5 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://atloavason.blog.hu/api/trackback/id/tr871461963

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Picimanó 2009.10.20. 19:18:45

Ez így van:D
De a legszebb, mikor azért írja be, hogy késtél, mert az idióta osztályod idióta dolgai miatt rohangálsz 200 felé..:D majd közli, hogy jajj hát nem szóltak neki és mosolyog mellé egyet..aztán két hét múlva,mikor ofő észreveszi a K betűt nekiáll üldözni,hogy hol voltál, mit csináltál, miért és miért nem és nyáá:D

P4dre 2009.10.20. 21:10:05

Oh de legjobb az ilyen tanároknál ha nem elég h ő maguk is rendszeresen késnek, még vannak annyira kicsinyesek, h az ember vérét szívják, és ahol tudnak be szúrjanak egy-egy rosszmájú beszólást, esetleg valami tanárhoz, de még emberhez sem méltó becsmérlésbe kezdjenek, mint h: "nem tom miért kell az ilyen hülyékhez nekem egyáltalán bejárni, meg hol az inged? Turkáljak neked ha már nem tellett a szüleidnek a segélyből?" Hát kikérem magamnak! Bizony ez felháborító és had idézzek "Mutsd meg neki!" :D

P4dre 2009.10.20. 21:18:29

Ennek a tanárnak meg csak annyit.. h Gebedjen meg, alias Pls Die! -.-'

Szeszmester 2009.10.20. 22:21:27

Egyszer karóba kéne húzni Pudge-t amikor késve jön be. Faszán.

Szeszmester 2009.10.20. 22:24:24

A másik meg, hogy a helyesírásra figyeljünk pls. A szleng mehet, a random angol kifejezések is, de azért az alap szabályokat tartsuk be.
Még a Napiszaron is nyelvtanilag helyes mondatokban osztják az észt.
süti beállítások módosítása