Mindennapi örömök...

2009.10.18. 12:39

Ez a post az igazgatóról fog szólni, valamint az Ő mindennapi örömeiről.

A hét valamelyik napján úgy mentem be az iskolába (bevallom kb. 20 percet késve), hogy egy igen érdekes mondatrészletet hallottam. Az igazgató széles mosollyal, kihúzott testtartással jön kifele a kis zugából ahol mindennapjait tölti azon morfondírozva, hogy vajon aznap kinek tud ártani, és közli az egyik alkalmazottal, hogy "adhatom az 3000 forintos büntetést?". És közben röhög. Látszik rajta, hogy élvezi a dolgot.

Jöjjön a következő már régebben megtörtént esemény. Vegyünk egy lányt, akinek legyen a neve Eszmeralda meg egy fiút akinek Huán Ántonió lesz a neve. Dúl a lamour, minden percet egymással akarnak tölteni, még az iskolában is. Az ilyen szerelmes párok gyakran nézelődnek egymás szájában és próbálják kitalálni mi lehetett a reggeli. Pont egy ilyen alkalommal jött a mi kis Izgatónk (xD) és meglátta a párt heves smárolás közben. Nem is kellett neki több már repült is az igazgatói. Kérdem én, miért szúrta neki annyira a szemét? Hiánya van?

Legyen még egy dolog, amiről bővebb tájékoztatást fog adni SSSW*18. Volt egy kis balhé abból, hogy az egyik tanuló feltett egy közismert közösségi portálra egy quizt az ott tanító tanárokról. A lényeg az volt, hogy megadtál pár tulajdonságot és kidobta h melyik tanár is vagy. Sztem tök poén. A tanárok szerint is. Csak az igazgató nem gondolkozik így. Az első kérdése az volt: "Elmúltál már 18? Mert ha igen akkor bírósági eljárást indíttatok ellened..." EZ MI???

Véleményem szerint csak azért csinál ilyeneket, hogy biztosítsa magát arról, hogy fontos személy.

De ezeket biztós ilyen módszerekkel kell igazolnia?
Úgy érzem, megállapíthatjuk, hogy az iskola feje hobbijának érzi, hogy kibaszzon másokkal.

Posted by: F0k4


 


 

Szerző: F0k4

6 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://atloavason.blog.hu/api/trackback/id/tr21457728

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

FamerJoeWANTsomeTECHNO 2009.10.18. 13:14:37

A mi iskolánkban is történt hasonló dolog.Mentem a cigildébe és az IZGATÓBÁCSI elkobozta a szép kék ellenőrzőt egy kis elsőstől mivel ő épp a SZÜNETBEN hazatelefonált vmiért.
De a cigildébe menőket, NEM követte.
Üdv,FJWST

SheSaidSheWas*18 · http://atloavason.blog.hu/ 2009.10.18. 13:58:32

A másik az hogy valakinek kiküldött egy 30000ft-os csekket mert dohányzott. (diáknak)

FamerJoeWANTsomeTECHNO 2009.10.18. 15:19:27

@SheSaidSheWas*18: Jah, halottam énis.
Mondjuk nekem van egy másik jó történetem az izgatóval kapcs.
Történt egyszer, hogy izgató bácsi kicsi fia kölcsönkért némi dollárt.Csak elfelejtette megadni, többszöri kérés utána is.Aztán pár emberke egy hosszas esti kocsmázás után, kitalálták, hogy átrendezik az izgató bácsi házát.De szó szerint átrendezték.pl konyha bútor a fürdőbe stb.Károkat nem okoztak.
Az izgató bácsi másnap visszafizette a tartozást.
És boldogan élnek, míg el nem üti őket fára mászás közben egy villanymotor.

Üdv,FJWST

2009.10.25. 18:20:50

@SheSaidSheWas*18: nem ő "fényképezget" az ablakból és rendel őrkutyákat? :D

pingwin^^ 2009.11.02. 18:00:56

Ebből is csak pénzt akar csinálni mint mindenből.
Ráadásul buzi is, ami megmagyarázza hogy miért zavarta a smárolás, valamint hogy miért feszeng rózsaszín ingben a suli kapujában 5°C-ban :D
süti beállítások módosítása