Bless AllZ!

Igen tudom, mocskos régen írtam már. Bizonyára nagyon hiányoztam, mert én mint tompykaa, tips, vagy SSW18, netalán Vacskamati igen jó posztokat írok:D (látom előre az osztást meg a savazást, hogy ez nem is így van, de nem igazán izgat:D)

Tehát a mai téma legyen, mondjuk a tanári téma. Ki gondolta volna?!

Amikor egy tanár folyamatosan oltogat, siránkozik a fizetéséről stb. azon gondolkodom miért megy el tanárnak? Hiszen folyamatosan csak a sírást-rívást halljuk tőlük.

-A fizetés szar.
-Sok a stress.
-Sok a munka.
-Sok a baj a diákokkal.
-Hülyéknek kell tanítani.
-etc.

De vajon akkor miért? Miért választ valaki olyan munkát, amit nem szeret csinálni? Azokat megértem, akiknek nincs más választásuk, van családjuk, és nem tudnak elhelyezkedni abban a szakmában amit kitanultak. A családot el kell tartani, a munkát meg kell becsülni... Bármi legyen is az. De a tanárok ezért tanulnak hosszú éveket, ezért diplomáznak le, hogy utána azt szajkózzák milyen szar az életük.

Osztályfőnöknek lenni egyenesen kibaszás. Nem fizetik meg eléggé, sok felesleges dolgot kell csinálnia. Akkor miért nem adja le az osztályt?

Valószínűnek tartom, hogy aki tanárnak megy súlyos elmebajjal küszködik. Annyi nehéz feladatot vállal fel, hogy az az egész világra katasztrofális hatással lenne, ha egyszer kitudódna.

De akkor mégis mik lehetnek az okok?
1. Szereti csinálni, amihez ért? (nem ez nem így van)
2. Szereti a gyerekeket? (nem, ez sem igazán helytálló, vagy csak egy másik módon viszont akkor az nem kis perverzitásra utal.)
3. Jó a fizetés? (erről is volt már szó, tehát ez sem lehet az ok.)

Talán az egyedüli ok, amiért felvállalják az, hogy valószínűleg mindig lesz állása, mert tanárra szükség van. Akár egy kis putri faluba (nem sértésből) vagy egy nagyvárosban, mindenhol kellenek. De akkor kérdem én, miért nem olyan ember megy el tanárnak, aki hivatásának érzi azt, hogy értelmet verjen a sok hülyegyerek fejébe olyan módon ahogyan azt ő is megkívánná...

Ha van valakinek ötlete, hogy miért választják az elvetemültek ezt a szakmát, ossza meg velünk a fak-e-mail@freemail.hu -n. Biztos lehet benne, hogy kint lesz az oldalon. (Nem ezzel, nem lehet nyerni Zombie attack medikitet...:D)

Na ennyi fért bele mára, ígérem a továbbiakban aktívabb leszek.
 

ByeZ
Posted by F0k4

ui.: hamár a zombiknál tartunk itt egy kis játék ajánló: Plants vs. Zombies. A lényeg, hogy telepíts le sok, sok növényt, és öld a zombikat ahogyan tudod.

download link: Plants vs Zombies jó szórakozást!
 

A bejegyzés trackback címe:

https://atloavason.blog.hu/api/trackback/id/tr691526637

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása